The Alabama band

INDISCHE MIDDAG ‘BLUE BAYOU’ BIJ BOVEN.LIVE

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Genieten van gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live! Voor zondag 27 oktober staat een gezellige middag, geheel in Indische sferen, op het programma in Cascade.

muzikaal duo N'JOY
muzikaal duo N’JOY

Deze middag wordt een heel bijzondere editie van BOVEN.Live. In de Xebiuszaal wordt voor het eerst een Indische middag georganiseerd met heerlijke Indische hapjes en muziek van The Alabama band en muzikaal duo N’JOY.

The Alabama Band is een 6-mans formatie uit Amsterdam. Ze spelen onder andere country- en linedance muziek en treden vaak op bij Indische middagen. N’JOY is een muzikaal duo uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het duo zingt allround-muziek van vroeger en nu. Speciaal voor deze middag zullen zij zich meer toeleggen op de Indische muziek. Mis deze unieke editie niet en kom lekker genieten!

Zondag 27 oktober, aanvang 14.00 uur. De zaal gaat open om 13.15 uur, eindtijd 19.00 uur. Kaartjes kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

The Alabama band
The Alabama Band is een 6-mans formatie uit Amsterdam

Beoordeling INDISCHE MIDDAG ‘BLUE BAYOU’ BIJ BOVEN.LIVE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.