Inbrekers hebben ook Facebook en Twitter…

In één klap alle vrienden en familieleden laten weten dat u de komende twee weken vakantie viert. Even een berichtje op Facebook, Twitter en iedereen is ingelicht. ..

Hoe leest een inbreker dit? Met deze boodschap waarschuwt de politie gebruikers van social media om dat niet op Facebook en of Twitter te plaatsen wanneer en hoe lang U op vakantie gaat.

Inbrekers lezen met u mee. Inbrekers kijken niet alleen door het raam of iemand thuis is. Facebook is een rijke informatiebron om te kijken wie er met vakantie is.

Helaas kunnen ook internetgebruikers met minder goede bedoelingen uw status op Facebook bekijken. Wanneer zij bijvoorbeeld zien dat u voor twee weken op vakantie gaat, kunnen zij in sommige gevallen met een paar klikken achterhalen waar u precies woont. Kort daarna slaan zij hun slag in uw woning en stelen zij kostbare sieraden.

Deel dus niet via internet wanneer u op vakantie gaat. Houd ook de pagina’s van uw kinderen in de gaten. Delen zij wanneer jullie op vakantie gaan? Voorkom dat u slachtoffer wordt van inbraak.

Inbrekers hebben ook Facebook en Twitter…
Inbrekers hebben ook Facebook en Twitter…

 Beoordeling Inbrekers hebben ook Facebook en Twitter….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.