I.Mijonic piano

In Zwijndrecht is een nieuwe pianoschool geopend

Voor de muziekliefhebbers is er goed nieuws voor 2022 – in Zwijndrecht is een nieuwe pianoschool geopend, ‘The Silver Key’. Lessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden. Leuke, dynamische pianolessen waar je verschillende dingen kunt leren: piano spelen, noten lezen, muziektheorie, akkoorden en meer. Een proefles is gratis!

De school is opgericht door docent Ivana Mijonic die 6 jaar ervaring heeft met lesgeven in verschillende landen.

Ivana Mijonic
Ivana Mijonic

Zij heeft een bachelor en master diploma in muziekpedagogie, wat betekent dat ze niet alleen bekwaam is in muziek maar ook het onderwijzen daarvan. Tijdens en na haar studie heeft ze als pianodocent en muziekdocent op verschillende scholen met meer dan 100 leerlingen samengewerkt. Zelf speelt ze piano vanaf haar achste. Ivana spreekt Nederlands, Engels,

Duits en Servisch.
In de lessen komen verschillende muziekstijlen aan de orde, en iedere leerling krijgt een persoonlijke aanpak die bij zijn wensen en doelen in het piano leren aansluit. De school bevindt zich in Zwijndrecht, maar lessen kunnen ook bij leerlingen thuis (in Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Dordrecht) plaats vinden.

Neem contact op voor een vrijblijvende gratis proefles.
Contact: https://nl.thesilverkey.xyz/

Beoordeling In Zwijndrecht is een nieuwe pianoschool geopend.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.