Restaurants, cafés en of eetgelegenheden in Zwijndrecht

Horeca ondernemers binnen Zwijndrecht e.o. Meldt ook gratis uw website aan in ons overzicht

Beste Horeca ondernemers binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht wij bieden u nu in deze moeilijke tijd de mogelijkheid om gratis om gratis uw Restaurant, cafetaria of café  . Middels een gratis informatieve advertorial op onze goed bezochte nieuws website  www.Zwijndrecht.info en op de bekendste facebook Pagina’s in Zwijndrecht en omstreken. Laat onze bezoekers zien wat u te bieden heeft. en of u een mogelijkheid aanbied om online te bestellen en of thuis te bezorgen. Tevens bieden wij u aan om geheel gratis uw website aan te melden in ons overzicht (zie aanmeld formulier hieronder)

En dat helemaal gratis en voor niks. (alleen geldig voor Horeca ondernemers binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht.

In het kort is een advertorial een advertentie met een informatieve inhoud. Oftewel een advertentie met een redactionele inhoud waarin ruimte is voor meer uitleg. Hierdoor wordt het voor adverteerders makkelijker om bijvoorbeeld uw Restaurant, cafetaria of café onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van onze website en Facebook pagina’s.

Gratis advertentie voor uw Restaurant, cafetaria en of café in Zwijndrecht en omstreken

Inhoud Redactioneel artikel of advertorial

  • Het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bevat geen reclame slogans
  • Het artikel bestaat uit minimaal 200 woorden
  • Het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten
  • Bevat 1 tot max 3 leuke en of representatieve foto’s

Een advertorial heeft nieuwswaarde. Nieuws heeft een aantrekkingskracht, daarom is het belangrijk dat de advertorial nieuwswaarde bevat.

Maak een leuk verhaaltje waarin je uw Restaurant, cafetaria of café, op een leuke manier voorstelt aan onze bezoekers. Middels een leuk kort nieuws verhaaltje met een aantal leuke foto’s  (Max 3 foto’s en 2 links) en stuur dat naar Nieuws@zwijndrecht.info

Uw website gratis aanmelden in ons overzicht

Beoordeling Horeca ondernemers binnen Zwijndrecht e.o. Meldt ook gratis uw website aan in ons overzicht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.