VVGZ

Hoge opbrengst Grote Clubactie bij VVGZ

Zaterdag 15 december stond de kantine van VVGZ vol met (jeugd)leden. Eerst draaide het kerstrad op volle toeren om de jongste leden te verrassen met gratis leuke prijzen.

Vervolgens werd onder luid applaus, met taart, vuurwerk en confetti, de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt
Ook dit jaar zijn er weer meer loten verkocht dan voorgaande jaren. Met een super resultaat van € 13.135,- kan de club haar beoogde doel (hopelijk) verwezenlijken: een loungebank voor in de kantine en het terras, een tafelvoetbal en een pannaveld!
Doel Grote Clubactie
Precies drie maanden geleden is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2018 gestart.

Vanaf die dag mochten alle clubleden langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen. Het idee achter de Grote Clubactie is eigenlijk heel simpel. VVGZ leden verkopen loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas.

‘Zonder de inzet van onze clubleden hadden we nooit zo’n mooi resultaat behaald’, aldus Bas Grijsen, een van de projectleden achter deze actie. ‘We zijn super trots dat we dit met z’n allen voor elkaar hebben gebokst. Met dit bedrag kunnen we een loungebank voor in de kantine op het terras en (hopelijk) een pannaveld realiseren. Zo heeft ieder lid van de vereniging profijt van deze actie.’

Beste verkopers
Na de bekendmaking van de opbrengst zijn de beste verkopers in het zonnetje gezet.

VVGZ

Zo zijn er prijzen uitgereikt aan het team wat de meeste loten heeft verkocht en aan de drie beste individuele verkopers. Dit zijn:

Beste Team: J010-1
1e plaats verkoper: Sem Verhoeven
2e plaats verkopers: Senna Schiedon
3e plaats verkopers: Nigel de Rijke

Presentatie
Bas: ‘Mocht u niet aanwezig geweest zijn bij de bekendmaking van dit super hoge bedrag, dan kunt u het filmpje via het VVGZ kanaal op YouTube zien die zaterdag is getoond. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die de club een warm hart toedraagt en loten heeft (ver)kocht. Samen voor VVGZ is wat ons betreft goed gelukt!’

Team Grote Clubactie VVGZ
Dennie van Dongen, Jordi van Vuren, Bas Grijsen en Arnold Klein

Beoordeling Hoge opbrengst Grote Clubactie bij VVGZ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.