persfoto8834797785735380199

Hillie Zoetelief wordt hoofd programma bij Bibelot

Bibelot Dordrecht versterkt het programmateam en stelt Hillie Zoetelief aan als hoofdprogramma. Zoetelief is sinds 2007 werkzaam als agent en manager en vertegenwoordigde eerder organisaties als Topbillin’, EMI Music en Ace Agency.

Met Hillie Zoetelief haalt Bibelot een ervaren professional uit de popsector naar Dordrecht.
Ze begon haar carrière als project assistent/manager bij diverse evenementenorganisaties, waaronder Mojo Concerts en North Sea Jazz Festival. Daarna maakte ze de overstap naar booking- en artistmanagement, waarbij ze onder andere Chuckie, Sander van Doorn, Bizzey en FeestDJRuud vertegenwoordigde. In de afgelopen jaren was Zoetelief actief als general manager bij boekingskantoor Topbillin’, waar onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites op het roster stonden. Directeur David van Wijngaarden reageert verguld op de komst van Zoetelief: “We hebben de ambities om, naast ons brede programma, ook programma’s te maken die ver buiten onze regio de aandacht trekken. Ook willen we jongeren nog beter betrekken bij ons programma. Met Hillie aan boord gaan we daarin slagen.”

persfoto8834797785735380199
Hillie Zoetelief wordt hoofd programma bij Bibelot

Directeur David van Wijngaarden reageert verguld op de komst van Zoetelief:
“We hebben de ambities om, naast ons brede programma, ook programma’s te maken die ver buiten onze regio de aandacht trekken. Ook willen we jongeren nog beter betrekken bij ons programma. Met Hillie aan boord gaan we daarin slagen.”

Interne veranderingen
Programmeur Bart Kuntz, nu nog parttime in dienst, gaat vanaf juni voltijd aan de slag voor Bibelot. Naast het programmeren van talentvolle artiesten richt hij zich op het ontwikkelen van nieuwe programma’s en het aangaan van samenwerkingen. Hans van Dokkum maakt per 1 februari de overstap van programmeur naar hoofd sales & operations. In zijn nieuwe rol is hij onder meer verantwoordelijk voor verhuur, producties en horeca.

Ruim 53 jaar hét Poppodium van Dordrecht
Bibelot is sinds 2013 gevestigd in het Energiehuis. Het podium beschikt over twee popzalen en een café, er is in totaal ruimte voor 1100 bezoekers. Momenteel presenteert Bibelot een divers livestreamprogramma, te vinden via www.bibelot.net/livestream.

Beoordeling Hillie Zoetelief wordt hoofd programma bij Bibelot.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.