betelgeuze2907596529901203812

Het Zeekadetkorps, DE bakermat voor het maritiem beroep

In deze tijd is een tekort aan maritiem personeel steeds vaker een item dat in het nieuws is. Toch is er een oplossing om de jeugd te stimuleren een maritiem beroep te kiezen. In Rotterdam, maar ook in andere steden in Nederland.

Helaas is de oplossing voor veel mensen onbekend. Een oplossing die voor iedereen bereikbaar is, voor zowel jongens als meisjes. Een oplossing, waar kinderen vanaf 9 jaar vertrouwd gemaakt kunnen worden met veel aspecten van het maritieme beroep. Een oplossing waar kinderen leren navigeren, zeilen, kennis krijgen van communicatie aan boord van een schip, techniek, discipline en verantwoordelijkheden, maar ook van kameraadschap. Het Zeekadetkorps biedt de mogelijkheid aan de maritieme wereld om jongeren te stimuleren een maritiem beroep te kiezen. Om dit te kunnen realiseren, heeft het Zeekadetkorps de steun van de maritieme wereld nodig.

betelgeuze2907596529901203812
Het Zeekadetkorps, DE  bakermat voor het maritiem beroep

Bij deze dus een oproep aan de offshore industrie, de koopvaardij, de binnenvaart, de marine en andere maritieme sectoren om aan onze deze oproep gehoor te geven. Het Zeekadetkorps Rotterdam is op zoek naar sponsoren en naar bedrijven die het korps kunnen ondersteunen de aanwas van jong maritiem talent te blijven continueren.

Als DE Haven van Nederland en als Wereldhaven kan Rotterdam het zich niet permitteren om hier in gebreke te blijven. Wij zien graag uw ondersteuning tegemoet om Nederland als zeevarende natie met een rijke en roemrijke historie op de kaart te houden.

Willen wij Nederlanders als maritieme natie van betekenis kunnen blijven, dient er voor gezorgd te worden dat jong maritiem talent zo vroeg mogelijk gestimuleerd en ontdekt wordt.

Wij zien u graag tegemoet als sponsor of als promotor om het Zeekadettenkorps meer financiële armslag te geven en de bekendheid van het Zeekadetkorps te vergroten

Beoordeling Het Zeekadetkorps, DE bakermat voor het maritiem beroep.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.