Het Noordparkfestival Zwijndrecht nieuwe stijl!

Het Noordparkfestival Zwijndrecht nieuwe stijl!

Zwijndrecht – Op zaterdag 24 juni is de 9e editie van het jaarlijkse Noordparkfestival in het prachtige Noodpark langs de Oude Maas in Zwijndrecht. Een vernieuwd festival met één podium èn de traditionele cultuurmarkt, maar wel tot veel later op de avond.

Het Noordparkfestival Zwijndrecht nieuwe stijl!
Het Noordparkfestival Zwijndrecht nieuwe stijl!

Elk jaar probeert het Noordparkfestival weer wat nieuws aan de bezoekers uit Zwijndrecht en de wijde regio te presenteren. Dit keer is de belangrijkste nieuwigheid de verlengde tijdsduur. Het festival gaat in de avond door tot een uur of negen!

Dat betekent dat de bezoekers ook veel meer moeten kunnen kiezen wat ze zullen eten en drinken. In het Noordpark komen daarom een aantal foodtrucks die voor een breed assortiment aan lekkers zullen zorgen.

Het lekkerste van het Noordparkfestival is natuurlijk de muziek: vanaf 12 uur tot 9 uur ’s avonds treden er zes hartstikke goeie bands op, waarvan in de komende weken de namen onthuld zullen worden.

Eén naam alvast: “Funky Organizers”, vijf jonge honden met eigen werk, groovende funk, oldschool gemixed met modern. Dat belooft wat. En dus nog veel meer, alles nu op één podium, waar tijdens de bandwisselingen een bekend DJ-duo muziek van vinyl zal laten horen.

Naast het bruisende muziekfestival is er weer een levendige cultuurmarkt.
Kunstenaars, ontwerpers, culturele organisaties en verenigingen presenteren zich op de cultuurmarkt met bijvoorbeeld een workshop, een demonstratie of informeren bezoekers vanuit een marktkraam.

En de kinderen kunnen zich natuurlijk vermaken in het Noordpark-Kinderdorp.

Zet in je agenda op zaterdag 24 juni dus alvast “Noordparkfestival”, want je mag dit uiteraard gratis toegankelijke evenement in het mooiste park van Zwijndrecht niet missen.
En ga naar de site noordparkfestival.nl of kijk op facebook voor meer informatie.

Beoordeling Het Noordparkfestival Zwijndrecht nieuwe stijl!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.