20160918 23 resize

Het nieuwe culturele seizoen gaat weer van start.

Het nieuwe culturele seizoen gaat weer van start. Ook het muziekprogramma ‘So What!’ op ATOS Radio en Papendrecht FM gaat na een lange, hete zomer weer live de lucht in.

Donderdag 6 september nemen de presentatoren Berny Manspeaker en Ben Korzelius van 18:00 tot 19:00 uur plaats achter de microfoon. In de eerste uitzending aandacht voor de start van het nieuwe seizoen in de podia en theaters in Zwijndrecht, Papendrecht en Drechtsteden. Ook te gast is programmeur Timothy van der Holst van muziekpodium DJS n.a.v. de komende jazz, blues en world concerten in de jazzclub in Dordrecht.

20160918 23 resize
Donderdag 6 september nemen de presentatoren Berny Manspeaker en Ben Korzelius van 18:00 tot 19:00 uur plaats achter de microfoon

So What besteed ook aandacht aan muziek en bands uit de Drechtsteden. De samenstellers brengen een eigenzinnige keuze uit het aanbod nieuwe album releases, actueel concert- en festivalnieuws en maken ook interviews met musici en promoters. De techniek is in handen van Jonathan Tetteh.

‘So What!’ is een wekelijks muziekprogramma op ATOS Radio en Papendrecht FM. Elke donderdag live te beluisteren van 18:00 tot 19:00 uur. Online via www.atosrtv.nl en www.rtvpapendrecht.nl , apps of via de ether en kabel.
ATOS Radio en Papendrecht FM zijn te beluisteren op de volgende frequenties:

Livestream ATOS RTV via www.atosrtv.nl

Ether en kabel:
Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht 106.1 FM / kabel 105.9 FM. Heerjansdam: 106.8 FM / kabel 105.9 FM
Dordrecht & Drechtsteden: ether op 106.1 FM

Via smartphone/tablet:
ATOS RTV is ook wereldwijd op ieder mobiel apparaat te ontvangen via diverse apps. Zo is er de De Lokale Omroepen app, waarmee je zowel ATOS Radio kunt ontvangen. Ook is er voor ATOS Radio de TuneIn Radio app. Beide apps zijn gratis te downloaden voor o.a. Android en iOS.

Livestream Papendrecht FM via www.rtvpapendrecht.nl

Gratis app’s: downloaden via de portals van Google en Apple
Digitaal: via tv en radio bij Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, XMS, Edutel, Tele 2, T-Mobiel thuis, Solcon, Fiber.nl en Stipte
Ether en kabel: Dordrecht & Drechtsteden en de Alblasserwaard: FM 105.0 Mhz / kabel FM 105.9 Mhz.

Reacties van luisteraars zijn welkom via
www.facebook.com/ben.korzelius en www.facebook.com/berny.manspeaker
of per mail: b.korzelius@upcmail.nl en bmanspeaker@icloud.com

Beoordeling Het nieuwe culturele seizoen gaat weer van start..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.