Het Geklank des Konings

Het Geklank gaat vernieuwd van start.

Op maandag 27 augustus gaat het nieuwe seizoen bij Het Geklank beginnen en op maandag 3 september gaat het nieuwe jeugdorkest van start. De repetities zijn van 17:15 tot 18:15 en worden gehouden in gebouw Panoord (Sportpark Bakenstein) in Zwijndrecht.

Voor dit jeugdorkest is Ivo Kouwenhoven aangetrokken als dirigent en adviseur.
Hij heeft door zijn brede kennis en jarenlange ervaring in het werken met kinderen een uitgesproken mening over jeugdbeleid. Hierover adviseert hij muziekverenigingen, schrijft columns en geeft lezingen in Nederland en België. Hij componeert zelf de muziek voor jeugdorkesten en kan er daardoor voor zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau en instrument kan meespelen (https://www.himalayamusic.nl).

Het Geklank kijkt dan ook uit naar een vruchtbare samenwerking en wil hiermee het startsein geven voor een vernieuwd en fris jeugdbeleid.

Het doel is om voor het eind van het jaar een spetterend concert te geven en daardoor de jeugd binnen onze vereniging maar ook daarbuiten te laten genieten van het samen spelen en vooral met elkaar plezier te hebben!
Door de jeugdleden te betrekken bij allerlei activiteiten en het invullen en organiseren van het concert, willen we streven naar een (grote) enthousiaste groep die actief is binnen de vereniging en samen de tijd van hun leven beleeft.

In het het grote orkest en in het jeugdorkest is nog plaats voor nieuwe leden, nieuwe leerlingen en/of al gevorderde muzikanten die altijd al in een orkest hebben willen spelen of die het een keer willen proberen. Ook zijn alle instrumenten welkom, dus niet alleen de instrumenten die eigenlijk thuishoren in een harmonieorkest. Speel je bijvoorbeeld viool of blokfluit of zou je graag trombone of klarinet willen leren spelen, kom dan op maandag 3 september naar het Het Geklank.

Weet je het nog niet helemaal zeker? Kom dan ook gewoon de gratis proefrepetitie of les meemaken. Kun je nog geen instrument kiezen of heb je nog geen instrument, dan kunnen we daarvoor zorgen. Deze worden gratis ter beschikking gesteld. Voor meer informatie en antwoord op vragen kun je op de website kijken (www.hgdk.nl) en/of een mail sturen naar jeugd@hgdk.nl

Beoordeling Het Geklank gaat vernieuwd van start..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.