Agenda Badhuis Zwijndrecht

Het Badhuis open op Koningsdag

Op Koningsdag is het Badhuis geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Het Badhuis ligt op de route van de braderie / kleedjesmarkt. Loop gerust even binnen voor wat drinken of een lekker broodje hamburger. In het Badhuis ligt een folder met daarop alle activiteiten die in het Badhuis gehouden worden. Kom langs en maak kennis met dit gezellige buurtcentrum in een bijzonder historisch gebouw.

Agenda Badhuis Zwijndrecht
Op Koningsdag is het Badhuis geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Agenda Badhuis Zwijndrecht

29 april Line dance in het Badhuis

Iedere maandagavond wordt er van 19:00 tot 21:00 uur line dance cursus gegeven in het Badhuis. De kosten zijn €13,50 per maand. Kom gerust eens vrijblijvend een avondje meedoen!

30 april Kaart- en biljartavond in het Badhuis
Zin in biljarten of gezellig een kaartje leggen? Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er een kaart- en biljartavond in Het Badhuis. Inloop vanaf 19.30 uur. Jokeren en klaverjassen kost € 3,- en hiervoor is er per tafel een hoofdprijs en een poedelprijsje. Daarnaast kan er recreatief gebiljart worden. Tijdens deze avonden is de keuken geopend voor heerlijke snacks! Zowel beginnende spelers als ervaren spelers zijn welkom!

Meivakantie
In de meivakantie is er op zondag en woensdag geen kidsclub, maar verder is het Badhuis open op de normale openingstijden. Er zijn dagelijks activiteiten in het Badhuis o.a. de koffie-inloop op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Op woensdag is er tussen 11.00 en 12.00 uur spreekuur van SchuldHulpMaatje. Komt u niet meer uit met uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en heeft u financieel advies nodig, loop gerust even binnen.

Beoordeling Het Badhuis open op Koningsdag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.