fb img 16241777549171959576575546172979

Hertenkalfje geboren op Kinderboerderij De Kiboe-hoeve

Op zaterdagmiddag 19 juni is er een hertenkalfje geboren op Kinderboerderij De Kiboe-hoeve in Zwijndrecht. Het hertje is een damhert, herkenbaar aan de bruine vacht met witte stippen. Damherten zijn gemakkelijk in leven te houden; ze eten vrij weinig en wat ze liefst eten, is gras.

Kinderboerderij de Kiboe-hoeve bestaat sinds 1969 en is opgericht door de gemeente Zwijndrecht met behulp van een groot aantal bedrijven uit de omgeving.

Kinderboerderij de Kiboe-hoeve heeft een parkachtige uitstraling en is zo’n 15.315m2 groot. De kinderboerderij is gelegen in het Develpark naast het zwembad en het water de Devel. De Kiboe-hoeve trekt jaarlijks meer dan 52.000 bezoekers uit niet alleen Zwijndrecht maar ook uit de omliggende gemeenten.

De kinderboerderij biedt plezier voor jong en oud, zowel in de dagelijkse praktijk als tijdens de evenementen. Er zijn een hoop verschillende diersoorten waardoor er genoeg te zien, te voelen en te leren is. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen.

Kinderboerderij De Kiboe-hoeve is ook via Facebook te volgen

Kinderboerderij de Kiboe-hoeve
Bezoek- & postadres
Parklaan 7
3335 LM Zwijndrecht

Meer nieuws van Kinderboerderij De Kiboe-hoeve in Zwijndrecht:
Geen verplaatsing Kinderboerderij de Kiboe-hoeve
Kinderboerderij De Kiboe-hoeve

Beoordeling Hertenkalfje geboren op Kinderboerderij De Kiboe-hoeve.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.