Showband Jong-Holland Junioren

GUARD JONG-HOLLAND 1E OP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP!

Showband Jong-Holland Junioren heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de DCN Championships; het Nederlands Kampioenschap voor showbands, onderdeel van de Dutch Music Games.

Showband Jong-Holland Junioren
Showband Jong-Holland Junioren

De Junioren van Jong-Holland hebben een sterke vierde plek gehaald met een hoge score van ruim 66 punten. Verder heeft het korps op het onderdeel Visual (hoe ziet alles eruit, hoe komt de show over etc.) een mooie derde plaats gehaald. De knaller van de dag was het fantastische resultaat van de guardgroep; de eerste plaats! Stuk voor stuk prestaties om trots op te zijn waar iedereen met veel enthousiasme hard voor heeft gewerkt!

Showband Jong-Holland gaat nu verder werken naar twee volgende belangrijke optredens. Als eerste een optreden tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy op vrijdag 29 september. De dag erna, zaterdag 30 september, doen de Junioren mee aan de Europese Kampioenschappen van Drum Corps Europe, onderdeel van de European Music Games.

Wil je zelf ook meemaken hoe leuk het is show en muziek te maken? Om met z’n allen naar een mooie prestatie toe te werken? Kom dan meedoen met onze gratis workshops op zaterdag 16 september! Je kunt die middag alle instrumenten bekijken en natuurlijk zelf uitproberen.

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op http://www.jongholland.nlen Facebook: @jonghollandjunioren

Beoordeling GUARD JONG-HOLLAND 1E OP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.