Popkoor B-Colourful Zwijndrecht

Groots optreden popkoor B-Colourful theater Het Spektakel in Zwijndrecht

Op 15 februari a.s. organiseert popkoor B-Colourful uit Zwijndrecht een groots optreden in theater Het Spektakel in Zwijndrecht. Dit optreden is tevens het eerstevan een reeks van 3 optredens van een 3 korenproject dat de naam “That’s Happy Colourful” heeft gekregen.

Popkoor B-Colourful Zwijndrecht
Popkoor B-Colourful Zwijndrecht

Samen met gospelkoor “Happy Days” uit Maassluis en popkoor “That’s It” uit Hoogvliet zullen zij een avondvullend programma verzorgen. Ieder koor zal afzonderlijk een optreden geven, maar er zullen ook een aantal nummers gezamenlijk worden gezongen. Het repetoire bestaat voornamelijk uit zeer herkenbare popsongs uit alle tijden.

Heeft u zin in een leuke en muzikale avond? Kom dan gezellig kijken en luisteren en laat u verrassen door de verschillende muziekstijlen. Kaarten zijn te verkrijgen via Eventbrite voor 10 Euro per stuk.

Voor meer informatie,kunt u altijd contact opnemen via b-colourful@outlook.com. Tevens zullen er een aantal kaarten beschikbaar zijn aan de zaal, op de avond zelf.

Locatie: Theater het Spektakel, Norderstedtplein 10, Zwijndrecht. Aanvang 20:00 (Zaal open om 19:30). Verwachte eindtijd is 22:30 uur.

Link voor het bestellen van de kaartjes: https://www.eventbrite.nl/o/popkoor-b-colourful-uit-zwijndrecht-29202416947

Wendy

Absolute aanrader

3 jaren geleden

Beoordeling Groots optreden popkoor B-Colourful theater Het Spektakel in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.