Groote Lindt verlengd met gehele trainersstaf

Randall Neeskens zal ook in het seizoen 2021-2022 hoofdtrainer zijn bij v.v. Groote Lindt. Het wordt zijn 2e seizoen als hoofdtrainer bij de Zwijndrechtse derdeklasser. Hoewel het eerste seizoen van Neeskens in het teken stond van de coronapandemie startte Groote Lindt prima voordat de competitie half oktober opnieuw werd stilgelegd. Beide assistenten, Martijn Stoop en Marcel Walters, hebben aangegeven ook het komende seizoen Neeskens bij te staan tijdens de trainingen en wedstrijden.

Naast Randall Neeskens als hoofdtrainer van Groote Lindt 1 is voor het seizoen 2021-2022 de overeenkomst met Arno Bellaard als trainer van Groote Lindt 2 verlengd. Na eerder bij Groote Lindt verantwoordelijk te zijn geweest voor JO19 en Groote Lindt 3 wordt het seizoen 2021-2022 voor Bellaard het 2e seizoen als trainer van Groote Lindt 2. Remon Mikkers en Achim Olschewski blijven ook het komende voetbalseizoen als assistenten betrokken bij Groote Lindt 2 dat uitkomt in de Reserve eerste klasse. Tevens zal keeperstrainer Henk Kooiman in het seizoen 2021-2022 wederom op sportpark Bakestein actief zijn.

Het bestuur
kijkt respectvol en met tevredenheid naar de wijze waarop de trainersstaf de spelersgroep heeft kunnen blijven motiveren tijdens de bijzondere omstandigheden in de coronaperiode. Met uitdagende en afwisselende trainingsstof is de spelersgroep enthousiast en betrokken gebleven. Het bestuur kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst waarin Groote Lindt zich verder kan ontwikkelen met een stabiele trainersstaf en het inpassen van talentvolle jeugdspelers in het seizoen 2021-2022.

Beoordeling Groote Lindt verlengd met gehele trainersstaf.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.