Groote Lindt

Groote Lindt lanceert eigen voetbalschool

Een nieuw initiatief bij Groote Lindt: “De Lindtse Voetbalschool”. De voetbalschool is toegankelijk voor alle kinderen in de regio Drechtsteden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en kleinschaligheid.

Met De Lindtse Voetbalschool gaat een lang gekoesterde wens van het jeugdkader van de club eindelijk in vervulling. Op haar fraaie sportpark Bakestein wil Groote Lindt met haar eigen voetbalschool een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge, enthousiaste voetballers / voetbalsters. De vrijdagavond zal de voetbalschoolavond worden zodat het complex optimaal wordt gebruikt.

De start zal plaatsvinden in september 2018. Om de hoge kwaliteit te waarborgen is er maximaal ruimte voor 36 kinderen. Er zal gewerkt worden in 2 groepen van 18 met een tijdslot van 18:00 tot 19:00 en één van 19:10 tot 20:10.

De kosten van “De Lindtse Voetbalschool” zullen € 85,00 bedragen. Hiervoor worden er 8 clinics gegevens.

Voor leden van Groote Lindt is er een korting van toepassing en bedragen de kosten € 65,00. Een neutrale trainingsset van het merk Quick bestaande uit korte broek – t shirt en kousen is inbegrepen.

Inschrijven is mogelijk via de website van Groote Lindt. Meer informatie over “De Lindtse Voetbalschool” en de ideeën zullen zijn eveneens terug te vinden op de website. Onderstaand alvast de trainers die zichzelf voorstellen.

Arjan Otto
“Als speler van ondermeer de eerste elftallen van Bolnes, BVV Barendrecht, ASWH en Rijsoord heb ik gebruik mogen maken van de technieken die Wiel Coerver begin jaren 80 openbaarde. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd als jeugdtrainer en technisch jeugdcoördinator actief. Vanaf het begin heb ik gewerkt met gerichte techniektraining. Het is genieten om het technische niveau van kinderen te zien groeien. Vanuit deze basis kunnen de spelers hun kwaliteiten optimaal gaan benutten, met als doel het behalen van ieder zijn persoonlijke top.”

Eric May
“Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Puttershoek en NSVV heb ik, na vele jaren jeugdtrainer te zijn geweest, de overtuiging dat de basis van trainen met jeugd ligt bij een positieve benadering en vertrouwen geven. Vooral kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn daar heel gevoelig voor. Met een juiste benadering zullen kinderen veel plezier beleven aan het spelletje. Net als in alle andere sporten zijn de technische basisvaardigheden belangrijk om je goed te ontwikkelen en progressie te maken in het voetbal. Tijdens de trainingen in clubverband heb ik mij altijd vastgehouden aan het basisprincipe van positieve benadering in combinatie met een van de belangrijkste dingen in voetbal, namelijk het aanleren van technische vaardigheden”

Piet Merrelaar
“Bij het doorlopen van de jeugdopleiding van Feyenoord heb ik niet expliciet op techniek getraind. Na mijn actieve carrière in de eerste elftallen van Sportclub Feyenoord, DHZ en Hellevoetsluis ben ik lang werkzaam geweest als jeugdtrainer. In de periode als jeugdtrainer ben ik zeer enthousiast geraakt over de “Coerver-oefenstof”, ik zag in korte tijd spelertjes op technisch vlak grote progressie maken. Om voor “De Lindtse Voetbalschool” deze skills over te brengen op kinderen doe ik dan ook met zeer veel plezier. Juist kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar hebben daar veel profijt van!”

Beoordeling Groote Lindt lanceert eigen voetbalschool.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.