Zwijndrecht.info

Uw advertentie ook gratis op Zwijndrecht.info

Beste ondernemers binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht wij bieden u nu gratis een een mooie gelegenheid om uw winkel, restaurant, (Sport) verenging, bedrijf en of onderneming voor te stellen aan onze bezoekers. Middels een gratis informatieve advertorial op onze goed bezochte nieuws website  www.Zwijndrecht.info en op de bekendste facebook Pagina’s in Zwijndrecht en omstreken. En dat helemaal gratis en voor niks. (alleen geldig voor ondernemers, bedrijven, winkels, restaurants en of ondernemingen binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht)

In het kort is een advertorial een advertentie met een informatieve inhoud. Oftewel een advertentie met een redactionele inhoud waarin ruimte is voor meer uitleg. Hierdoor wordt het voor adverteerders makkelijker om bijvoorbeeld uw winkel, restaurant of onderneming onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van onze website en Facebook pagina’s.. Uit onderzoek blijkt dat een advertorial 80% meer effect heeft dan een reguliere advertentie.

Zwijndrecht.info

Inhoud Redactioneel artikel of advertorial

  • Het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bevat geen reclame slogans
  • Het artikel bestaat uit minimaal 200 woorden
  • Het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten
  • Bevat 1 tot max 3 leuke en of representatieve foto’s

Een advertorial heeft nieuwswaarde. Nieuws heeft een aantrekkingskracht, daarom is het belangrijk dat de advertorial nieuwswaarde bevat.

Maak een leuk verhaaltje waarin je uw Bedrijf, winkel, restaurant of onderneming, op een leuke manier voorstelt aan onze bezoekers. Middels een leuk kort nieuws verhaaltje met een aantal leuke foto’s  (Max 3 foto’s en 2 links) en stuur dat naar Nieuws@zwijndrecht.info

Het artikel blijft een aantal dagen op de homepage zal blijven staan. Het artikel zal hierna langzaam van de homepage verdwijnen, maar nooit echt verwijderd worden. Hierdoor blijft uw website profiteren van de doorgestuurde bezoekers. Daarnaast zorgt de link vanaf bijv. Zwijndrecht.info naar uw website voor een blijvende positieve invloed op de positie van uw website in de zoekmachines.

Let wel het insturen is geen garantie tot plaatsing.

Beoordeling Uw advertentie ook gratis op Zwijndrecht.info.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.