Gratis advertentie voor uw Restaurant, cafetaria en of café in Zwijndrecht en omstreken

Restaurants, cafés en of eetgelegenheden in Zwijndrecht
4.9
(11)

Beste ondernemers binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht wij bieden u nu in deze moeilijke tijd de mogelijkheid om gratis om gratis uw Restaurant, cafetaria of café  . Middels een gratis informatieve advertorial op onze goed bezochte nieuws website  www.Zwijndrecht.info en op de bekendste facebook Pagina’s in Zwijndrecht en omstreken. In het zonnetje te zetten. Laat onze bezoekers zien wat u te bieden heeft. en of u een mogelijkheid aanbied om online te bestellen en of thuis te bezorgen.

En dat helemaal gratis en voor niks. (alleen geldig voor Horeca ondernemers binnen Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht.

In het kort is een advertorial een advertentie met een informatieve inhoud. Oftewel een advertentie met een redactionele inhoud waarin ruimte is voor meer uitleg. Hierdoor wordt het voor adverteerders makkelijker om bijvoorbeeld uw Restaurant, cafetaria of café onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van onze website en Facebook pagina’s.

 

Gratis advertentie voor uw Restaurant, cafetaria en of café in Zwijndrecht en omstreken

Inhoud Redactioneel artikel of advertorial

  • Het artikel heeft een duidelijk informatief karakter en bevat geen reclame slogans
  • Het artikel bestaat uit minimaal 200 woorden
  • Het artikel mag maximaal 2 uitgaande links bevatten
  • Bevat 1 tot max 3 leuke en of representatieve foto’s

Een advertorial heeft nieuwswaarde. Nieuws heeft een aantrekkingskracht, daarom is het belangrijk dat de advertorial nieuwswaarde bevat.

Maak een leuk verhaaltje waarin je uw Restaurant, cafetaria of café, op een leuke manier voorstelt aan onze bezoekers. Middels een leuk kort nieuws verhaaltje met een aantal leuke foto’s  (Max 3 foto’s en 2 links) en stuur dat naar Nieuws@zwijndrecht.info

Het artikel blijft een aantal dagen op de homepage zal blijven staan. Het artikel zal hierna langzaam van de homepage verdwijnen, maar nooit echt verwijderd worden. Hierdoor blijft uw website profiteren van de doorgestuurde bezoekers. Daarnaast zorgt de link vanaf bijv. Zwijndrecht.info naar uw website voor een blijvende positieve invloed op de positie van uw website in de zoekmachines.

Let wel het insturen is geen garantie tot plaatsing.

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 4.9 / 5. sterren tellen: 11

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Geef een reactie!