Chrisjewierook wie kent hem niet?

Gratis aardigheidje op te halen bij Chris Moorman op Geode beurs

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 16 november is het weer zover, de 99ste mineralenbeurs van Geode. Develstein is twee keer per jaar de plek voor de internationale beurs voor mineralen en fossielen.

Vandaag wordt Develstein omgebouwd tot een ware beurslocatie waar 200 meter kraam verrijst om de mooiste producten aan te bieden, maar ook om plek te bieden voor demonstraties, slijpen en Determineren. Voor jong (3 euro entree) en volwassenen (4 euro entree) is er van alles te doen of te beleven. Voor de lezers van Zwijndrecht.info is er ook iets gratis te halen (natuurlijk zolang de voorraad strekt).

Bij Chris Moorman, columnist, ook bekend als chrisjewierook, kunnen lezers van onze website een aardigheidje ophalen. De code die dan gemeld moet worden is Budget-Food. Een aardigheidje in een tijd waar zelden nog iets gratis is.

Natuurlijk moet je Chris zien te vinden in het Develstein, maar de foto bij de column is een begin. Wellicht een extra stimulans om naar de beurs te komen aan de Develsingel 1 in Zwijndrecht .

Beoordeling Gratis aardigheidje op te halen bij Chris Moorman op Geode beurs.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.