Sebastiaan Pel Goud Paul de Jongh brons

Goede prestaties O&O-turners

Bij de in Amsterdam gehouden NK-voorwedstrijden hebben de O&O-turners goed gepresteerd. Alle turners wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde. In de categorie junior-II-3de divisie pakte Sebastiaan Pel met 67,100 punten het goud en liet Paul de Jongh met 65,950 punten het brons omhangen. Tristan Massie werd in deze klasse met 64,550 punten zesde. Goud was er ook voor Thijs Eijkelenboom. Hij turnde zijn wedstrijd in de categorie jeugd-2de divisie. Zijn score bedroeg 67,500 punten. Met een puntentotaal van 65,317 was het brons voor Daan Vlasblom

Sebastiaan Pel Goud Paul de Jongh brons
Sebastiaan Pel – Goud – Paul de Jongh – brons

In de tweede wedstrijd van categorie junior-II-3de divisie was het Gijs Zijderveld die met 65,300 punten het brons op eiste. Ian Wever kwam slechts 0,45 punten tekort voor het ereschavot. Hij werd vierde met 64,850 punten. Het zelfde lot onderging Ryanto Sodihardjo in de klasse jeugd-3de divisie. Met zijn score van 62,750 punten miste hij 0,35 punten voor het eremetaal.
Verder gingen door naar een volgend treffend: Jayden Paton, Kenji Paizs, Braylin Tomas Soares, Kian Olthof, Soulaiman Tajjiou, Nils Maas, Levi Pot, Salaheddine Bechikhi, Koen Kappetijn, Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Daan Eshuis en Frank Scheffer.

Beoordeling Goede prestaties O&O-turners.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.