Dordrecht

Gitaarservice Drechtsteden wordt de Gitaarbar

Dordrecht: Vanaf 1 september gaat Gitaarservice Drechtsteden verder onder de naam de Gitaarbar. Na 2,5 jaar was het tijd voor verandering. De werkplaats is uitgebreid met een lifestyle winkel voor gitaarliefhebbers. Het repareren en reviseren van gitaren gaat uiteraard onverminderd door.

Dordrecht
Gitaarbar

Lifestyle winkel
De oprichter, Michel de Groot, wil met deze wijziging inspringen op de vraag naar accessoires. Zo vind je hier naast de gebruikelijke benodigdheden als snaren en plectrums, uiteenlopende hebbedingen zoals theelepeltjes in de vorm van gitaren tot de unieke T-shirts van 33ROCKSTREET. Niet alleen mooi voor eigen gebruik, maar ook leuk om cadeau te geven.

Repareer of bouw je eigen gitaar
In een stijlvolle entourage vindt aan de bar het consult plaats. Inhoudelijk is daar niets aan veranderd. Net als voorheen wordt de (bas)gitaar nagekeken en vooral beluisterd op details. Daarna wordt met de klant een plan van aanpak gemaakt. Kleine aanpassingen kunnen eventueel ter plekke gedaan worden.

In de tweede helft van 2020 starten ook de workshops weer. Hier leer je hoe je zelf je gitaar kunt afstellen, maar ook hoe je je eigen gitaar bouwt.Dordrecht

Showroom
De kers op de taart zijn de gitaren van het merk Tonada. Deze zijn ontworpen en handgemaakt  door De Groot zelf. Ze zijn te bezichtigen in de Gitaarbar. Het aanbod wordt nog aangevuld met nieuwe modellen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom langs! Een afspraak is niet nodig. Je vindt de Gitaarbar op de tweede etage van ‘Het Magazijn’, Voorstraat 180 in Dordrecht. Openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 12:30-17:30 uur en koopavond op donderdag. Voor meer informatie kijk je op www.degitaarbar.nl of bel je met Michel (06 25088367).

Beoordeling Gitaarservice Drechtsteden wordt de Gitaarbar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.