Zwijndrecht informatief

Gezocht lokaal nieuws uit Zwijndrecht en omstreken

Zwijndrecht.info is jonge en dynamische luchtige nieuwssite, voor Zwijndrechtenaren door Zwijndrechtenaren. We hebben inmiddels een groot aantal lezers op onze site en veel volgers op Twitter en op Facebook

Gezocht lokaal nieuws uit Zwijndrecht en omstreken

Algemeen nieuws uit Zwijndrecht:
Ben je iemand die zich vaak verwondert over onderwerpen in Zwijndrecht of jouw wijk of straat en daarover wil schrijven? Vind je het leuk bepaalde Zwijndrechtse onderwerpen op de voet te volgen? Meld het dan.

Lokaal nieuws in Zwijndrecht:
Een nieuwe winkel of is bijvoorbeeld iets leuks op jou school gebeurd? Nieuws uit de wijk waarin jij woont. Een gevaarlijke weg situatie, Iets waar je niet tevreden over bent of juist wel, Laat het weten! Wie weet kunnen wij het nieuws goed gebruiken en onze mede Zwijndrechtenaren informeren.

Sport nieuws uit Zwijndrecht en omstreken:
Ik ben op zoek naar de lokale sportberichten uit de regio. Ben jij lid of ken jij iemand van jou sportvereniging bijvoorbeeld een voetbal of tennisclub dan zou ik graag een foto met een kort nieuwsbericht willen ontvangen, Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd die is gewonnen Ik zal de foto met naamsvermelding en bericht gaan plaatsen op de website www.Zwijndrecht.info.

Evenementen nieuws Zwijndrecht en omstreken:
Ken jij of organiseer jij zelf een leuk festival, evenement of tentoonstelling waar iedereen bij moet zijn? Laat het weten en wie weet plaats ik jou evenement bij ons op de website.

Diversen nieuws uit Zwijndrecht
Vind jij het leuk om een bijzonder verhaal te delen, iets over jouw zelf te vertellen, iets meegemaakt, Of heb jij een recept wat jij iedereen met iedereen wil delen, Ben je wat kwijt, Of heb je juist iets gevonden. Zoek je werk, Of heb je juist een vacature of een andere oproep. Laat het weten

Welk nieuws u ook heeft over Zwijndrecht. Meld het ! Via Nieuws@zwijndrecht.info
Kortom, ik ben op zoek naar al het nieuws uit Zwijndrecht en omstreken! Heb jij iets te melden, Nieuws, mooie foto’s gemaakt , Een bijzondere gebeurtenis in Zwijndrecht ? (Geen Reclame) Welk nieuws u ook heeft. Meld het ! Via Nieuws@zwijndrecht.info (Het insturen is niet altijd een garantie tot plaatsing)

.

Beoordeling Gezocht lokaal nieuws uit Zwijndrecht en omstreken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.