IMG 3132 e1570445915699

Gezellige opening van het jeugdtheater seizoen Kunstmin Dordrecht

Het was een drukte vanjewelste bij de opening van het jeugd theater seizoen van Kunstmin. De kinderen namen de foyer over.
Natuurlijk kwamen ze voor de voorstelling; eendje, die het seizoen opende maar ook de vooraf georganiseerde activiteiten vonden gretig aftrek. Boekhandel Giraf was er met boeken maar vooral ook modellen van Nijntje voertuigen. Vliegtuig, boot en auto deden meermalen de ronde langs de tafels die gevuld waren door leuke artikelen van Gemivaria maar waar ze ook doosjes konden versieren met eend, het thema natuurlijk.

Ook bij Gerard de Bruyne was het dieren maskers maken een drukte van jewelste. Waar begonnen werd met drie tafels zaten op het drukste moment negen tafels vol kinderen die druk bezig waren met het kleuren van maskers onder leiding van Gerard en José.

Ook bij de entree waren het de kinderen die iedereen ontvingen. Getooid met hoge hoed en handscanners heetten zij de bezoekers welkom en scanden de kaarten.Pabo Studenten in dierenpak van de bekende figuren; Nijntje en Kleine ezel,animeerden het publiek verder.

De kinderen die samen met hun begeleiders Kunstmin bevolkten, vulden de Kleine zaal waar slechts een enkele plek onbezet bleef. De voorstelling; eend, eindigde met een daverend applaus waarna er een foto moment was en de mogelijkheid tot aanschaf van de muziek uit de voorstelling.

De verbeelding in het stuk sprak alle leeftijden aan. Bij sommige liedjes zongen de volwassen direct mee vanwege de directe herkenning. Eendje is dus een stuk waar iedereen van kan genieten. Voor het verdere jaarprogramma kan je altijd terecht op
kunstmin.nl. Het was een geslaagde opening als inleiding voor de nieuwe generatie cultuur belevers die uit de gehele Drechtsteden aanwezig waren.

Beoordeling Gezellige opening van het jeugdtheater seizoen Kunstmin Dordrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.