Gert-Jan van der Reijden

Ondernemer van de maand: Gert-Jan van der Reijden

Gert-Jan van der Reijden is de oprichter van De Mobiliteitsmanager en heeft 25 jaar ervaring in de (auto-) mobiliteitsbranche. De Mobiliteitsmanager  levert de benodigde kennis en ondersteuning om de mobiliteit voor uw bedrijf op de best passende manier en tegen de laagst mogelijke kosten in te richten.

Gert-Jan van der Reijden
Ondernemer van de maand: Gert-Jan van der Reijden
                    Foto: Mary-Ann Struijk – Fotostudio POPpictures

Aanschaf van een auto

Heeft u een nieuwe auto nodig? Personenauto of bedrijfsauto? Wilt u deze kopen of leasen? De Mobiliteitsmanager helpt u de juiste keuze te maken. Dankzij onze scherpe inkoopafspraken met zowel autoleveranciers als leasemaatschappijen kunnen wij voor u altijd de beste deal realiseren. Daarnaast nemen wij u alle rompslomp uit handen en begeleiden wij het hele traject vanaf offerteaanvraag tot aan aflevering van de auto.

Kostenbesparing

Met behulp van de WagenparkScan maakt De Mobiliteitsmanager een analyse van de huidige invulling van uw mobiliteitsbehoefte en de besparingsmogelijkheden. De ervaring leert dat daarbij altijd een reductie van minimaal 10% op uw directe kosten kan worden behaald. Benieuwd wat uw besparingspotentieel is? Doe de geheel vrijblijvende QuickScan op onze website en wij bespreken vervolgens met u de uitkomsten.

Ontzorging

Gedeeltelijke of volledige outsourcing biedt u vele voordelen. U verdient de investering snel terug door scherpere inkoop en betere grip op alle wagenparkkosten. Tevens bespaart u kostbare tijd doordat alle werk uit handen wordt genomen. De Mobiliteitsmanager biedt u derhalve ontzorging en kostenreductie en u behoudt de focus op uw core business.

Bent u benieuwd wat De Mobiliteitsmanager voor uw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op www.demobiliteitsmanager.nl of neem contact op via info@demobiliteitsmanager.nl of 06-51015344.

 

Ondernemer van de maand is opgezet in samenwerking met Mary-Ann Struijk van Fotostudio POPpictures Maandelijks plaatsen we een ondernemer uit Zwijndrecht en omstreken in the picture.

 

Beoordeling Ondernemer van de maand: Gert-Jan van der Reijden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.