Gemeente Zwijndrecht trakteert mantelzorgers op een high tea

Op donderdag 10 november organiseert gemeente Zwijndrecht op de Dag van de Mantelzorg een high tea voor alle mantelzorgers in Zwijndrecht en Heerjansdam. Hiermee wil gemeente Zwijndrecht stilstaan bij het waardevolle werk die alle mantelzorgers verrichten.

Develpaviljoen Restaurant & Partycentrum, Parklaan 1, 3335 LM Zwijndrecht
Develpaviljoen Restaurant & Partycentrum

Mantelzorgers, vanzelfsprekend?
In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

High tea op 10 november
Daarom worden mantelzorgers jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg.

Natuurlijk wil de gemeente Zwijndrecht ook haar waardering uitspreken voor de inzet van haar mantelzorgers. Dit doet zij door alle mantelzorgers in Zwijndrecht en Heerjansdam op 10 november een high tea aan te bieden. Dit gebeurt in het Develpaviljoen Restaurant & Partycentrum, Parklaan 1, 3335 LM Zwijndrecht, van 14.00 – 16.00 uur.

Wat kan de gemeente voor u betekenen
Aangezien de gemeente Zwijndrecht graag hoort wat er onder mantelzorgers leeft en wat mantelzorgers nodig hebben om hun (zorg)taken te kunnen blijven uitvoeren, is er gelegenheid om in gesprek te gaan met wethouder Jolanda de Witte die op deze middag aanwezig is. Dit is ook de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en om uw vragen, ideeën en zorg(en) te delen.

Aanmelden
Via MEE Drechtsteden krijgt u een uitnodiging, waarin staat hoe u zich kunt aanmelden. Mocht u onverhoopt geen uitnodiging ontvangen, meld u dan uiterlijk 21 oktober aanstaande aan. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar secretariaat@zwijndrecht.nl met als onderwerp ‘high-tea 10 november’.

Wij kijken er naar uit om u op donderdag 10 november om 14.00 uur te mogen verwelkomen in het Develpaviljoen!

Beoordeling Gemeente Zwijndrecht trakteert mantelzorgers op een high tea.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.