Buitenspeeldag woensdag 14 juni

Geen Buitenspeeldag op woensdag 9 juni

Ieder jaar op een woensdagmiddag in de maand juni is de Nationale Buitenspeeldag. In heel Nederland worden die dag deelnemende straten voor verkeer afgesloten, zodat kinderen veilig buiten kunnen spelen. Met de huidige coronacijfers en geldende maatregelen die gericht zijn op het beperken van contacten en groepsgrootte, is besloten dat de Buitenspeeldag in Zwijndrecht op woensdag 9 juni niet doorgaat.

Kleinschalige activiteiten
Wilt u toch kinderactiviteiten organiseren op woensdag 9 juni, vermijdt dan grote groepen en activiteiten die publiek trekken. Houd het kleinschalig en in overeenstemming met de coronamaatregelen. De gemeente stelt geen subsidie beschikbaar en er worden geen straten afgesloten.

Evenementen
Op dit moment zijn evenementen helaas nog niet toegestaan. Zodra dit weer mogelijk is, dan worden er hopelijk weer veel leuke gezellige activiteiten en evenementen georganiseerd in Zwijndrecht. Over al uw vragen omtrent evenementen kunt u contact opnemen via het e-mail adres: evenementen@zwijndrecht.nl. Of kijk voor meer informatie op onze website www.zwijndrecht.nl via de zoekfunctie ‘evenementen’.

Beoordeling Geen Buitenspeeldag op woensdag 9 juni.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.