Florensis organiseert op zaterdag 13 mei de jaarlijkse Fancy Fair!

Florensis zet zich ook dit jaar in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Hiervoor wordt onder andere op zaterdag 13 mei aanstaande de jaarlijkse Fancy Fair georganiseerd. 50% van de opbrengst hiervan komt ten goede aan de Roparun (waar Florensis dit jaar tevens voor de 15e keer aan deel neemt), de andere 50% is bestemd voor projecten in Kenia en Ethiopië, 2 van de landen waar Florensis productielocaties heeft.

Het is op 13 mei weer mogelijk om tegen voordelige prijzen eersteklas plantmateriaal aan te schaffen. Naast de jonge planten (‘pluggen’), hanging baskets en gevulde potten van Florensis zelf, zal er ook wederom een grote verscheidenheid aan ‘volwassen’ planten te koop zijn. Deze planten zijn ter beschikking gesteld door toeleveranciers en relaties van Florensis.

Naast de plantverkoop is er een Rad van Avontuur, waarvoor de prijzen allemaal ter beschikking zijn gesteld door sponsoren.

Voor het derde jaar op rij is ook Kids & Co weer aanwezig; een activiteitenprogramma voor kinderen van 2 tot en met 17 jaar. Kinderen kunnen onder andere zakslaan, kleuren, doelschieten, voetballen, springen en daarbij punten verzamelen (Co coins) om leuke gadgets te ‘kopen’. Vanaf circa 9.00 uur kunnen kinderen bij Kids & Co terecht.

Tot slot wordt ook de inwendige mens niet vergeten en bestaat de mogelijkheid om in een gezellige setting wat te drinken en/of te eten.Reden genoeg dus om de datum zaterdag 13 mei in de agenda te noteren en die dag tussen 08.00 tot 14.00 uur een bezoek te brengen aan de Fancy Fair.

Florensis is gevestigd aan de Langeweg nr. 85 te Hendrik-Ido-Ambacht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Florensis organiseert op zaterdag 13 mei de jaarlijkse Fancy Fair!
Florensis organiseert op zaterdag 13 mei de jaarlijkse Fancy Fair!

 

Beoordeling Florensis organiseert op zaterdag 13 mei de jaarlijkse Fancy Fair!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.