Familieparadijs vanaf woensdag 5 oktober open

Zwijndrecht en omstreken Woensdag 5 oktober is het zo ver en dan opent het nieuwe Familieparadijs op de Fruitenierstraat in Zwijndrecht. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten..  Zoals jullie op de foto’s hieronder kunnen zien.

zwijndrecht-info-familieparadiijs-10Wil je meer weten over het nieuw te open Familieparadijs indoor speel- en fun hal. Kijk dan alvast op hun website voor de prijzen en mogelijkheden of kijk op hun Facebook pagina

Het nieuwe Familieparadijs indoor speel- en fun hal word straks meer dan allen een indoor speelparadijs meer dan een overdekte speeltuin. Met meer dan 20 kleinere en grotere spel en sport activiteiten beiden ze voor iedereen wat wils.

Voor kinderen, pubers, volwassen en senioren bieden ze vermaak, spel en beweging met fun aan. Er zijn hele speciale hometrainers met groot scherm, waarmee je echt moet sturen en schakelen als je een uitdagend parcours rijdt, tegen elkaar racet of een game op de fiets speelt, maar er is ook een poppenkamer met hele grote poppenhuizen er zijn vele speeltafels waarmee je gratis kan spelen.

Familieparadijs indoor speel- en fun hal
Fruitenierstraat 27
3334KA Zwijndrecht

Email: Algemeen info@familieparadijs.nl
Feestjes en schoolreisjes: Feestje@familieparadijs.nl
Website http://www.familieparadijs.nl

Opening Woensdag 5 oktober

Openingstijden
Maandag 9:00 – 19:00
Dinsdag 9:00 – 19.00
Woensdag 9:00 – 19.00
Donderdag 9.00 – 19.00
Vrijdag 9.00 – 19.30
Zaterdag 10.00 – 19.30
Zondag 10.00 – 19.30

Foto’s Zwijndrecht.info  Nieuws uit Zwijndrecht en omstreken

Beoordeling Familieparadijs vanaf woensdag 5 oktober open.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.