Persfoto 1 Tim Akkerman The Ivy League by Melissa Scharroo Capribee verkleind

Extra tickets voor concert Tim Akkerman in Bibelot

Op vrijdag 15 november staat oud Di-Rect frontman Tim Akkerman met zijn nieuwe band The Ivy League in Bibelot. Het concert van de ‘Beste Zangers’ deelnemer was snel uitverkocht, maar is vanwege de grote vraag naar tickets verplaatst naar de Main Stage.

Ticketverkoop gaat hard
Het verwerken van zijn relatiebreuk met jeugdliefde Stephanie loopt als een rode draad door het nieuwe album ‘Lions Don’t Cry’. In het album vindt de zanger zichzelf én de echte rock sound zoals we die kennen uit zijn Di-Rect tijd weer terug. Met zijn nieuwe band The Ivy League duikt Tim Akkerman dit najaar de Nederlandse concertzalen in. De ticketverkoop gaat hard en ook de Power Stage van Bibelot bleek al snel te klein. Door de verplaatsing naar de Main Stage is er ruimte voor meer fans.

Deelname ‘Beste Zangers’
Naast een succesvolle clubtour doet Tim Akkerman dit jaar ook mee aan het NPO tv-programma ‘Beste Zangers’. In het programma reizen zeven Nederlandse zangers en zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van Jan Smit strijden zij om de titel ‘Beste Zanger’. Tim Akkerman neemt het op tegen Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en

Samantha Steenwijk

Persfoto 1 Tim Akkerman The Ivy League by Melissa Scharroo Capribee verkleind
Tim Akkerman & The Ivy League

Van Di-Rect naar een succesvolle solo carrière Na 10 succesvolle jaren ging Tim Akkerman in 2009 weg bij Di-Rect. Over zijn besluit om te vertrekken bij Di-Rect zegt hij: “Eigenlijk is het allemaal niet zo spannend. Ik heb hele mooie jaren bij Di-rect gehad, maar de muziekstijl sprak me steeds minder aan. Ik wilde meer nummers vanuit mijn gevoel gaan maken”. Het resultaat was zijn eerste solo album ‘Anno’. Een ontroerend album met een eigen stempel die hem veel beter lijkt te passen. Met The Ivy League bracht hij vervolgens ‘Journey’ uit. Na een moeilijke periode in 2018 besluit Akkerman een eerbetoon te brengen aan zijn inspiratiebron Bruce Springsteen. Ook dit concert in Bibelot was binnen korte tijd uitverkocht.

Ticketinformatie
Tickets: €17,-. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Beoordeling Extra tickets voor concert Tim Akkerman in Bibelot.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.