Erika & Johan Woonstudio

Erika & Johan Woonstudio in de metamorfose.

Mei 2016 is er een nieuw idee geboren bij Erika & Johan woonstudio.

Erika & Johan WoonstudioEr is een: nieuw concept, nieuw interieur, nieuwe naam, bedacht. Met dezelfde gezichten, dezelfde kwaliteit en dezelfde gezelligheid. Maanden hebben wij gewerkt aan nieuwe ideeën en interieur.

Thuis is er hard geklust aan de dingen die we voor konden bereiden. In de week van kerst en oud & nieuw zijn wij dicht geweest om de winkel een nieuw interieur te geven.

Onze nieuwe uitstraling is industrieel vintage.

Waar we sterk in zijn is woningstoffering, dat is dan ook niet veranderd. Alleen presenteren wij het anders. Wat er nieuw bij is gekomen is de verkoop van zitmeubelen. Een leuke combinatie van oude meubelen in een verfrissend jasje. De woonaccessoires zijn ook een mix van bijzondere oude accessoires en nieuwe accessoires.

Vanaf 2 januari heten we dan ook: J-E woon Beleving.

Dat willen wij u dan ook meegeven BELEVING. Winkelen bij ons moet voelen als thuis komen. Ook voor binnenhuisadvies zijn wij het juiste adres. U kunt dus voor het hele pakket bij ons terecht. Bespreek uw wensen met ons onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij maken samen met uw wensen van uw huis een thuis.

Bent u nieuwsgierig geworden kom dan vanaf 3 januari kijken hoe onze winkel is geworden.

J-E woon Beleving Maasplein 86 3331LC Zwijndrecht

www.je-woonbeleving.nl info@je-woonbeleving.nl

Beoordeling Erika & Johan Woonstudio in de metamorfose..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.