Z.V.V. Pelikaan

Erevoorzitter Kees de Kreij gehuldigd voor 60 jarige lidmaatschap Z.V.V. Pelikaan

Z.V.V. Pelikaan Zwijndrecht :  Tijdens de vanwege Corona uitgestelde 91e en 1e digitale Algemene Ledenvergadering van Z.V.V Pelikaan is Kees de Kreij afgelopen vrijdag gehuldigd voor zijn 60 jarig lidmaatschap van Pelikaan.

De 84 jarige, nog altijd zeer bij de vereniging betrokken, erevoorzitter speelde in de jaren 60 in het eerste elftal toen Pelikaan op het hoogste amateurniveau acteerde.

Z.V.V. Pelikaan
Erevoorzitter en 60 jarige jubilaris Kees de Kreij gehuldigd

Daarna heeft hij diverse functies bij Pelikaan bekleed en was hij eind jaren negentig voorzitter van de Zwijndrechtse voetbalvereniging. Nu fietst hij nog altijd bijna dagelijks langs de “Pelidome” accommodatie voor een glaasje Peli water.

Behalve Kees de Kreij zijn op ludieke wijze nog 11 leden als jubilaris gehuldigd. Ook vanwege de Corona-beperkingen is Kees de Kreij in zijn rol als erevoorzitter alle jubilarissen thuis gaan bezoeken en heeft hen daar de jubileumspeld en een pakketje van het inmiddels bekende Peli bier overhandigd.

Van deze elf jubilarissen, variërend van 25 jaar tot 50 jaar lidmaatschap, is oud eerste elftalspeler Gerard de Boer gehuldigd voor zijn 50 jarig lid zijn van de vereniging. Een fraaie verfilming van het jubilarissenbezoek door zijn kleinzoon Devin Bazen is tijdens de Algemene Ledenvergadering vertoond

Meer nieuws rond Z.V.V. Pelikaan

Beoordeling Erevoorzitter Kees de Kreij gehuldigd voor 60 jarige lidmaatschap Z.V.V. Pelikaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.