Eigen wedstrijd Twirlteam Accelerando een groot succes.

Twirlteam Accelerando

Afgelopen zaterdag 8 juni, heeft twirlteam accelerando weer super gescoord. En dit op hun zelf georganiseerde wedstrijd in de Develhal in Zwijndrecht. Alle dames hebben weer kei hard getraind om het beste van zichzelf te kunnen laten zien.

Ook was er deze wedstrijd weer de kans om bij de jury een zo genoemde “analyse’’ aan te vragen. Dit houdt in dat een jurylid tijdens de routine overlegd met een trainster over punten die ze goed vinden of dingen die mogelijk nog anders zouden kunnen. Dit is bij meerdere routines gebeurd. De leden van Accelerando gaan deze punten natuurlijk mee nemen en hard werken voor de volgende wedstrijd.

Twirlteam Accelerando
Twirlteam Accelerando

Er zijn deze wedstrijd maar liefst 4 promoties gevallen.
Kelly is met haar 1 baton gepromoveerd van Preteen Beginner naar de Intermediate.
In de categorie 1 baton viel nog een promotie, namelijk voor Lois Landa. Zij promoveerde van de Senior Novice naar de Beginner categorie. Ook was er een promotie voor Marissa Bouwmans. Zij promoveerde met haar solo dance twirl van de Pewee Novice klasse naar de Beginner.

Na dat alle optredens waren geweest was het moment eindelijk daar. Onze mini’s mochten een demonstratie geven van hun routine. Al maanden trainen de jongste dames van de vereniging op hun routine op muziek van Annie.
Wat hebben ze dit onwijs goed gedaan en ook op deze dames zijn wij heel erg trots.
al met al was het een geslaagde dag.

Wil je weten wat twirlen nou precies is? Kijk even op onze website www.accelerandozwijdnrecht.nl of kom eens bij ons kijken. Elke woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur ben je van harte welkom in ons clubgebouw ’t Hoff.

Hoeveel duimpjes geef jij voor dit bericht?

Klik op een duimpje om deze te beoordelen.

Gemiddelde aantal duimpjes voor dit bericht / 5. Duimpjes tellen:

Omdat je dit bericht leuk vond ...

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Uw Klussenier Marco van Kol

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Aquafizz aquarium speciaalzaak, Wij hebben meer als 250 aquariums met tropische zoetwatervissen, garnalen en planten.

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Budget Food Zwijndrecht

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.