Badhuis Zwijndrecht

Eerste Hulp bij Kleine Letters en digitaal spreekuur in Het Badhuis

Op woensdagochtend kunt u in Het Badhuis terecht op diverse spreekuren. Zo is er het spreekuur van Schuldhulpmaatje. Komt u er niet meer uit met uw financiën? Vraag hulp aan een maatje van Schuldhulpmaatje. Ook kunt u op woensdag terecht met uw vragen over uw tablet, smartphone of computer. Vrijwilligers die kundig zijn op het gebied van deze apparaten helpen u bij al uw vragen, gratis!

Daarnaast is er sinds een half jaar een nieuw spreekuur: Eerste Hulp bij Kleine Letters. Wat moet je doen met een brief die je niet begrijpt? Kent u uw rechten? Bent u bekend met alle voorzieningen op juridisch vlak? Begrijpt u alle kleine lettertjes? Het is een veelgehoord probleem bij een dagvaarding, een onterechte boete of bezwaarprocedure. De taal die gebruikt wordt, is zo ingewikkeld, dat je niet weet hoe je het aan moet pakken.

Tegelijk met ‘Eerste Hulp bij Kleine Letters’ vindt er in Het Badhuis een spreekuur plaats waar u terecht kunt met al uw digitale vragen. De combinatie van deze spreekuren biedt de inwoners van Zwijndrecht een compleet aanbod waardoor juist voorkomen kan worden dat uw ene probleem weer een volgende veroorzaakt. Onze vrijwilligers hebben juridische kennis en kennis van het volledige zorgaanbod in Zwijndrecht. Zij kunnen u indien van toepassing ook doorverwijzen naar de juiste professional.

Om u een idee te geven waarvoor u terecht kunt, een paar voorbeelden: Het aanvragen van DIGID, De Sparen-Door-Besparen-app, Toegang tot digitale overheidsloketten, Het aanvragen van toeslagen, enz. Spreekuur is tussen 10.00 en 12.00 uur op woensdag. Badhuis, Prins Hendrikstraat 2, Zwijndrecht.

Beoordeling Eerste Hulp bij Kleine Letters en digitaal spreekuur in Het Badhuis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.