Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Een geurig Neuzencollege in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Grappige weetjes over ruiken, geuren en neuzen in het dierenrijk op woensdag 6 juni van 14.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Walburg.

Naar aanleiding van het onlangs verschenen Stefs Grote Neuzenboek, geven Stef den Ridder en Anneke Groen een heus Neuzencollege. Op woensdag 6 juni van 14.30 tot 16.00 uur zijn ze te gast in Bibliotheek Walburg. Aan de hand van tekeningen van Stef en een aantal spannende objecten vertellen zij grappige weetjes over ruiken, geuren en neuzen in het dierenrijk.

Zo kom je te weten hoe het komt dat de wolf en de beer een dood dier al op kilometers afstand kunnen ruiken en waarom de bunzing een enorme stank verspreidt. En weet jij waarom bevers een lekker luchtje gebruiken om hun leefgebied af te bakenen?

Laat ook je boek signeren en doe mee met de Geurquiz. De winnaar van deze quiz ontvangt een geurige verrassing. Het Neuzencollege is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. De toegang is gratis, aanmelden kan via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Beoordeling Een geurig Neuzencollege in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.