ChristenUnie-SGP

Een ‘dienstbaar, duurzaam en duidelijk’

Verkiezingsprogramma – ChristenUnie-SGP: Liefde voor en betrokkenheid tot onze medemens en onze omgeving is onze drijfveer: écht samenleven. We willen ons inzetten voor de ander. Dat kenmerkt de ChristenUnie-SGP”. Aan het woord is Andries van Gemerden de lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP.

Andries gaat verder: “Wij willen dienstbaar zijn aan u, aan jou en aan de gemeenschap de we samen vormen. We doen dit niet voor onszelf. Alleen met die instelling kunnen we ook als gemeentebestuur bouwen aan vertrouwen. Vanuit het besef dat we deze aarde niet gekregen hebben van onze ouders, maar deze lenen van onze kinderen, maakt de ChristenUnie-SGP zich sterk voor duurzaam gebruik van de schepping. Het thema duurzaamheid heeft voor ons ook een bredere betekenis. Duurzaam lokaal bestuur betekent ook dat wij ons niet alleen richten op de korte termijn.

Met duidelijk willen we uitdrukken dat we voor een goede en heldere communicatie zijn. De verkiezingen voor de komende raadsperiode vinden plaats in een tijd dat het vertrouwen in de politiek zeer laag is. De ChristenUnie-SGP realiseert zich dat alleen politici dat vertrouwen weer kunnen herstellen. Dat doen we door in woord, houding en gedrag het vertrouwen ook waard te willen zijn. Inwoners, ondernemers, zorgaanbieders en allerlei andere partners kunnen alleen vertrouwen op een overheid die eerlijk en duidelijkheid is. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”.

Beoordeling Een ‘dienstbaar, duurzaam en duidelijk’.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.