Douwe Bob

Douwe Bob terug naar Dordrecht met nieuw album

Twee keer eerder verkocht Douwe Bob de Main Stage van Bibelot uit. Op vrijdag 22 maart komt de zanger opnieuw naar Dordrecht. Dit keer met het een nieuw geluid en het album ‘The Shape I’m In’, dat op 9 november uit komt.

Dansbaar break-up album
Hij haalde de finale van het Eurovisie Songfestival, stond twee keer op Pinkpop, bracht drie succesvolle albums uit én trok de theaters in. Douwe Bob is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popcultuur. Met het nieuwe album ‘The shape I’m In’ wijkt Douwe Bob af van zijn roots. Drie albums lang bracht hij fijne Americana, tot het tijd was voor andere invloeden. Zijn relatie ging uit en het liefdesverdriet schreef hij van zich af. Het resultaat: een break-up plaat waar je lekker op kunt dansen.

Douwe Bob
Douwe Bob

Eurovisie Songfestival
Na het winnen van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ brak songwriter Douwe Bob door met de hit ‘Multicoloured Angels’. In 2016 nam hij deel aan het wereldberoemde Eurovisie Songfestival. Met de hit ‘Slow Down’ van het succesvolle album ‘Fool Bar’ bereikte hij in de finale de 11e positie.

Weekend tip: Jennie Lena
Voor bezoekers die niet tot 22 maart kunnen wachten heeft Bibelot een tip. Op vrijdag 9 november komt de ongepolijste muzikant Jennie Lena naar Dordrecht. De zangeres begon in 2009 als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar bracht kort daarop twee eigen albums uit. In 2015 veroverde ze The Voice Of Holland met haar versie van The Jackon 5’s ‘Who’s Loving You’. De video werd wereldwijd meer dan 30 miljoen keer bekeken. Vrijdag presenteert ze haar nieuwste album in Bibelot.

Ticket informatie
Tickets voor Douwe Bob: €21,00
Tickets voor Jennie Lena: €16,00

Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij verkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Beoordeling Douwe Bob terug naar Dordrecht met nieuw album.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.