Dordrecht krijgt officieel Popgala

Dordrecht krijgt officieel Popgala

Het Dordtse Popgala is het jongste Popgala van Nederland. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 9 februari in het Energiehuis. Tijdens het gala worden prijzen uitgereikt aan de beste Dordtse acts van 2018. De genomineerden zijn vandaag bekend gemaakt. Het Popgala is online te volgen via een livestream.

Initiatief
Met het Popgala wordt waardering getoond voor artiesten uit Dordrecht en omstreken. Het initiatief van Poppodium Bibelot en de Popcentrale beloont lokale muzikanten voor hun artistieke werk en stimuleert de band met Dordrecht.
Categorieën en genomineerden

Hoogtepunt van het gala is de ‘Popprijs’, een geldprijs van €2.500,-. Genomineerden hiervoor zijn: Bottles Of Love, PollyAnna, MEROL, Nielson en I Against I. Overige categorieën zijn: ‘Song Van Het Jaar’, ‘Album Van Het Jaar’, ‘Beste Live Act’, ‘Beste Nieuwkomer’ en de Oeuvreprijs. De genomineerden zijn te bekijken via de website www.popgala.nl.

Livestream
Het Popgala is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. De avond wordt live uitgezonden via www.popgala.nl en de Facebook-pagina’s van Popcentrale en Bibelot. Op de website is informatie beschikbaar over het Popgala, de jury en de genomineerden.

Beoordeling Dordrecht krijgt officieel Popgala.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.