Diervoeding Zwijndrecht

Wij zijn Marvin (30) & Amanda (27) van Diervoeding Zwijndrecht woonachtig in het mooie Zwijndrecht.

Wij zijn Marvin (30) & Amanda (27) van Diervoeding Zwijndrecht
Marvin & Amanda van Diervoeding Zwijndrecht

Een aantal jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt om onze hond KVV (kant en klaar vers vlees) te geven. Onze hond had vaak last van ontstoken ogen. Wij hadden het vermoeden dat zij last had van een allergie, aangezien het niet over ging.

Na veel gelezen te hebben en informatie bij deskundige opgevraagd te hebben, hebben wij de overstap gemaakt. En met succes! We zagen onze hond met de dag lekkerder in haar vel zitten, de klachten verdwenen, waar het ons vooral om ging, maar daarnaast werd ze mooier en mooier.

In alles merkte we dat ze meer energie kreeg en dus lekkerder in haar vel ging zitten. Nu een aantal jaar verder, veel ervaring op te hebben gedaan de afgelopen jaren over KVV, waarom dit zo goed is voor honden en katten en meerde honden en katten om ons heen hier positief op hebben zien reageren, hebben we besloten om ons eigen bedrijfje Diervoeding Zwijndrecht op te gaan richten.

Het is ons doel om huisdier eigenaren te laten ervaren wat wij zelf hebben ervaren. Wij halen hier onze voldoening uit, wij vinden het leuk anderen te adviseren en daar ons werk van te maken. Wij zijn onderscheidend omdat wij een flexibele service bieden (avonden en weekenden), u bepaalt zelf uw bezorgmoment en wij komen vrijblijvend bij uw langs om u te adviseren.

Wij zouden u graag willen uitnodigen om een kijkje op onze website Diervoeding Zwijndrecht of Facebook pagina te nemen.

Amanda van Diervoeding Zwijndrecht
Amanda van Diervoeding Zwijndrecht

 

 

 

Beoordeling Diervoeding Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.