Freisen mineraal vrijzijn want dat willen we allemaal

De Lingam Zwijndrecht. Mineralen en Wierook

Het zal lang niet bij iedereen of velen bekend zijn wat voor materialen er bij de Lingam te koop zijn. We ruilen altijd geld voor materiaal zegt Chris Moorman. Dat klinkt gek maar door de laatste jaren nadat ik in het ziekenhuis heb gelegen en daarna aansluitend de shutdown door covid ben ik zaken anders gaan benaderen.

De mineralen en wierook zijn voorraden die eeuwen meegaan en hebben daarmee een bijzondere waarde.

Chrisjewierook wie kent hem niet?
Chrisjewierook wie kent hem niet?

Ik werk graag met de materialen die ik door de jaren heen heb opgebouwd. Mineralen uit de hele wereld in allerlei vormen en vooral soorten. Wierook komt vooral uit India, waaronder de therapeutische chrisjewierook. Die mineralen is een product waar ik al vijftig jaar mee bekend ben en waarvoor ik ooit gevraagd ben om demonstraties te geven in de wisselwerking met mens en dier.

Een mineraal waarmee ik dat al lang doe is het freisen mineraal wat ook wel benoemd wordt in vrijzijn.
Aan de hand van dat mineraal vertel ik de klant het hoe, wat en waarom van de wisselwerking. Maar wie dat natuurlijk niet wil en die gewoon voor ruw materiaal of om te slijpen komt of een sieraad, een hanger is daar ook de gewone vriendelijke en vrolijke ontvangst.

Bijzonder zijn de turkoois hartjes die wij verkopen gesierd met swarovski kristalletje.
De prijs van wat iets waard is heb ik losgelaten. Wat het belangrijkste is geworden is de wisselwerking met de mens. Ik werk al lang als holistisch adviseur en merk dat mensen liever naar een dure therapeut gaan. Dat is een keuze.

Achter al mijn spullen zit wel een verhaal. Vanuit veel culturen strekt mijn kennis en daarover vertel ik graag.
Hoe we de naam Lingam zijn gaan voeren of het werk voor de vereniging piramiden of fifth Dimension van waaruit we met muziek werken. CDś zijn ook nog gewoon te koop maar ook wandkleden van la mere tapistrie, posters en ansichtkaarten, kussenhoesjes gemaakt van antieke sari’s, armbanden of magic wands, laserblokken of klankschalen maar altijd liefde en vrolijkheid gratis.

Een afspraak maken kan altijd want dan is er de tijd voor het gesprek op de koninginneweg. 

Lingam Zwijndrecht
Koninginneweg 89
3331CD Zwijndrecht
chrisjewierook@gmail.com

Beoordeling De Lingam Zwijndrecht. Mineralen en Wierook.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.