De Budget Food APP

NIEUW: de App van Budget Food! Gratis te downloaden voor Android & iOS!

Nu kun je nog meer besparen bij Budget Food met de nieuwe Budget Food APP! 📲 De Budget Food APP is Gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone).

Via de nieuwe Budget Food App krijg je exclusieve kortingen op diverse producten van Budget Food. Door het scannen van de QR code in één van de Budget Food winkels (bij de kassa) spaar je ook nog eens voor (gratis) producten. Iedere week ben je als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen (folders) en krijg je speciale meldingen bij extra acties in het filiaal bij jouw in de buurt. Ook heb je een overzicht van alle Budget Food winkels en openstaande vacatures. Ben je binnenkort jarig? Dan trakteren zij jou graag met een gratis product. Weten wat zij trakteren? Download snel de Budget Food app.

⬇ Android: http://bit.ly/Android-budgetfood ⬇ iOS: http://bit.ly/iOS-budgetfood

De Budget Food APP:

De Budget Food APP
NIEUW! De Budget Food APP!

✅ All√©√©n via deze App krijg je wekelijkse exclusieve kortingen op diverse producten van Budget Food.

✅ Door het scannen van de QR code bij de kassa (via ‚ÄėJouw spaarkaart‚Äô) in √©√©n van de Budget Food winkels spaar je ook nog eens voor (gratis) producten.
✅ Iedere week ben je als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen (folders) en krijg je speciale meldingen bij extra acties in het filiaal bij jouw in de buurt.
✅ Ook heb je een overzicht van alle Budget Food winkels en openstaande vacatures.
✅ Ben je binnenkort jarig? Dan trakteren zij jou met een gratis product. Weten wat zij trakteren? Download dan snel de Budget Food app.

De Budget Food APP is gratis te gebruiken. Door het aanmaken van een account krijg je toegang tot de ‚Äėjouw spaarkaart‚Äô en een groot aantal kortingsbonnen in te wisselen in √©√©n van onze vestigingen!

Beoordeling NIEUW: de App van Budget Food! Gratis te downloaden voor Android & iOS!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.