waterschap partij Hollandse Delta

Dat er verkiezingen komen mag ondertussen duidelijk zijn.

In het landelijke debat onder acht lijsttrekkers uit de tweede kamer leek het debat vooral om hun te draaien, en de uitslag die de verkiezingen in weerslag van de provinciale verkiezingen op hun functioneren daar heeft te maken. Maar het gaat in de provincie toch er om wat het met U doet. Nou ja bijvoorbeeld de provinciale opcenten op de wegenbelasting, op de aanbesteding van Qbuzz op de vraagstukken rond windmolens of GenX in het water.

O ja en dan is daar ook nog het waterschap niets meer van gehoord bij de lijsttrekkers terwijl hun partijen tegenwoordig daarin ook mee doen.

Onvoorstelbaar voor de waterschap partij Hollandse Delta, WPHD , het thema water is vrijwel alles over stijgend. De waterschappen in Nederland vormen de oudste bestuurslaag en zorgen tegenwoordig voor meer dan alleen droge voeten met de dijken, maar ook voor schoon water, waterveiligheid dus.

De WPHD is als grootste partij na de verkiezingen, en eigenlijk daarvoor al, buiten spel gezet. Wij weten waarop we moeten investeren en doen niet mee aan het politiek gekonkel.De kennis en kunde die wij hebben blijkt wel uit onze lijst. Ervaren mensen in de verenigde vergadering doen daar hun werk ondersteunt en verbonden met lokale partijen aangevuld met deskundigen op het niveau van waterwerk, die weten wat er nodig is en in staat zijn gegevens over bv GenX te interpeteren .

Die ook uit waterbouwkundig werken in staat zijn de fractie te ondersteunen waar nodig. In Zwijndrecht staat Arthur Hoogduin als waterbouwkundig ingenieur op de lijst. Arthur heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op dit vlak en is politiek ook niet onbekend.

IMG 1027
Arthur Hoogduin

Vanuit de lokale politiek in Zwijndrecht staat ook Chris Moorman op de lijst die net als Arthur weet hoe koeien hazen vangen.

Vanuit hun inzet en gedrevenheid zetten zij zich met de collega’s uit de regio in voor de WPHD en leggen hiermee met het grootste gemak Deventer op de zere plek als het gaat om de noodzaak van investeringen die gedaan moet worden door het Waterschap.

IMG 1002
Chris Moorman

Opvallend was dan ook het vertrek van de dijkgraaf die door de WPHD als deskundig werd gezien.

Op de website van het waterschap treft u een kieswijzer aan waarin op een simpele manier ook standpunten te vergelijken van alle partijen. De WPHD heeft zich de afgelopen jaren constructief kritisch opgesteld. Moddergooien zoals in de politiek doen we niet, wij komen met argumenten en kennis en vele jaren ervaring op voor de lokale belangen binnen het werkgebied van het waterschap.

waterschap partij Hollandse Delta
waterschap partij Hollandse Delta

Beoordeling Dat er verkiezingen komen mag ondertussen duidelijk zijn..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.