Rob Schiedon en de meisjes van Z.V.V. Pelikaan

Coördinator Meisjes & Dames Voetbal Z.V.V. Pelikaan – Rob Schiedon

Rob Schiedon – trainer van Pelikaan 1 en 2 in de jaren ‘80 – is teruggekeerd op het Peli-nest!

Rob Schiedon
Rob Schiedon

Op vrijdagavond 26 februari is Rob bij de meidenafdeling van Z.V.V. Pelikaan voorgesteld als Coördinator Meisjes & Dames Voetbal. Direct heeft hij die avond een goede, maar vooral ook gezellige circuittraining verzorgd voor de meiden in de verschillende leeftijdsgroepen.

Het was duidelijk dat Rob veel ervaring heeft als trainer. Hij is niet alleen trainer geweest van het vlaggenschip van de Peli’s maar is ook werkzaam geweest bij o.a. Meerkerk, Slikkerveer en D.E.H (nu F.C. Charlois).

Bij deze laatste heeft hij het trainen van de dames zelfs gecombineerd met het voorzitterschap. Duidelijk is, dat Rob iemand is die zijn hart bij het voetbal heeft en niet stil kan zitten. Bij Z.V.V. Pelikaan is er al sinds vele jaren een succesvolle meiden/dames afdeling.

Vanaf dit seizoen is ingezet op het verbreden en verdiepen van het voetbalaanbod bij de vereniging. Het naar een hoger niveau brengen van de meiden- en damesafdeling maakt daar een intrinsiek deel van uit. Aangezien de relatie tussen Rob en Z.V.V. Pelikaan altijd in stand is gebleven, was de volgende stap voor Rob, om coördinator voor het Meisjes & Dames Voetbal te worden, niet al te groot.

Toen hem werd gevraagd naar zijn eventuele interesse was het antwoord al snel: Ja, die uitdaging pak ik graag aan – Ik ga ervoor!

Rob Schiedon en de meisjes van Z.V.V. Pelikaan
Rob Schiedon en de meisjes van Z.V.V. Pelikaan

Beoordeling Coördinator Meisjes & Dames Voetbal Z.V.V. Pelikaan – Rob Schiedon.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.