Badhuis Zwijndrecht

Computercursus in het Badhuis Zwijndrecht

Zwijndrecht: ‘Durf-te-klikken-2’ gaat weer van start op vrijdagmorgen 13 september. U kunt zich weer opgeven! Deze vervolgcursus start met het herhalen van de basis van Windows 10. Vervolgens wordt er onder begeleiding een fotoboekje gemaakt.

Ook krijgt u een Office-pakket op uw computer geïnstalleerd waar we mee aan de slag gaan. U leert omgaan met een tekstverwerker en met een presentatieprogramma.
De cursus wordt gegeven op acht vrijdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur en de kosten zijn € 60,00 inclusief koffie/thee, certificaat en gratis levenslange ondersteuning.
Stuur een berichtje voor meer informatie of om u op te geven naar badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl.

Het Badhuis is gesloten van maandag 5 augustus tot vrijdag 23 augustus. Op zondag 25 augustus is de vakantie voorbij en bent u welkom op de samenkomst op zondag om 10.30 uur en vanaf maandag 26 augustus weer op de doordeweekse activiteiten. Het Badhuis staat aan de Prins Hendrikstraat 2 en is bereikbaar op telefoonnummer 078 7850503. Like ons op facebook en bekijk daar vele foto’s en verhalen van onze activititeiten, www.facebook.com/badhuiszwijndrecht/Beoordeling Computercursus in het Badhuis Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.