Burgemeester van der Loo leest voor aan de jongsten op de Toermalijn.

Toen de kleuters van KBS de Toermalijn te horen kregen dat de burgemeester vlakbij hun locatie aan de Schaepmanlaan kwam wonen aarzelden zij geen moment en nodigden hun nieuwe buurman uit om kennis te maken.

Burgemeester van der Loo leest voor aan de jongsten op de Toermalijn.

Samen met de juf maakten de kinderen een mail die ze naar de burgemeester stuurden. Snel kwam er antwoord van de heer van der Loo in eigen persoon. Hij was enthousiast en wilde de kinderen graag voorlezen tijdens de nationale voorleesdagen.

Zo kwam het dat op woensdag 22 januari de burgemeester op bezoek kwam en het verhaal van de moppereend voorlas aan de peuters van de Yes peuterspeelzaal en de kinderen tot en met groep 3. Eerst heeft de burgemeester zijn ambtsketen laten zien aan de kinderen en kennisgemaakt. Zo weten ze nu dat de burgemeester net als de meeste kinderen ook van de Efteling houdt.

De burgemeester blijkt een voorleestalent te zijn, de kinderen hebben zich goed vermaakt. Na het verhaal en het uitreiken van de oorkonde van ‘voorleesheld 2020’aan de burgemeester hebben kinderen de burgemeester een rondleiding gegeven langs alle klassen.

Beoordeling Burgemeester van der Loo leest voor aan de jongsten op de Toermalijn..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.