Burendag bij Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek

Op 25 september is het burendag. De Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek (overburen van elkaar) hebben dit jaar gezamenlijk een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor de buren, de Vogel- en Bloemenbuurt. Vanaf 13:30 tot 16:30 uur is er van alles te doen in en rondom de Kerk en Kubiek op de Develweg in Zwijndrecht.

Zo is er o.a. een heel leuke en uitdagende speurpuzzeltocht door de wijk, op het grasveld staan een springkussen en een stormbaan, oudhollandse spelletjes en is er bingo voor jong en oud. Bij de spelen zijn mooie prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers en winkeliers uit Kort Ambacht en Nederhoven. En natuurlijk ontbreekt ook grabbelton voor de kinderen met leuke verrassingen niet.

Lindtse Kerk
Burendag bij Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek

In de kerk is een doorlopende presentatie met dia’s van oud Zwijndrecht. Daar zijn ook veel authentieke krantenartikelen en foto’s te bekijken en worden verhalen verteld met leuke weetjes en anekdotes over Zwijndrecht Groote Lindt. Binnen de mogelijkheden zullen ook de buren en bewoners van de IJsvogel bij de activiteiten worden betrokken. Wilt u weten wat er zoal te doen is in de Lindtse Kerk of in wijkcentrum Kubiek? Kom langs voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en voor de kinderen is er limonade.

Op deze dag staan onze vrijwilligers klaar om u informatie te geven over de activiteiten die er zijn. Heeft u zelf ook ideeën voor de buurt, graag gaan we met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. We zijn tenslotte buren. In de wijk zijn folders met het programma van de dag verspreid. Deze zijn ook bij Kubiek en de kerk op te halen. Digitale informatie over deze dag kunt u vinden op Facebook van Kubiek of op de website van de Lindtse Kerk.

Beoordeling Burendag bij Lindtse Kerk en Wijkcentrum Kubiek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.