Buitenspeeldag woensdag 14 juni

Buitenspeeldag woensdag 14 juni

Zet het alvast in je agenda. Op woensdag 14 juni is het weer de nationale Buitenspeeldag. Door heel Nederland worden die dag verschillende straten voor het verkeer afgesloten.

Waarom een buitenspeeldag?
Het doel van de Buitenspeeldag is kinderen een hele middag veilig op straat te laten spelen. Er is daarbij aandacht voor bewegen, samenspel en gezelligheid! Tussen 13.00 en 17.00 uur mogen er geen auto’s rijden in de straten die meedoen.

1 keer per jaar kunnen kinderen hun protest tegen de gevaren in hun straat laten zien en horen. Tijdens de Buitenspeeldag wordt in heel Nederland de straat van de kinderen. Met allerlei acties vragen zij aandacht voor verkeersonveilige situaties. Maar natuurlijk is deze dag vooral ook een groot kinderfeest

Aanmelden
Misschien wil je jouw straat opgeven en heb je allerlei leuke ideeën. Vanaf nu tot 4 mei kunnen je ouders jouw straat aanmelden voor deelname aan de straatspeeldag via het e-mailadres wijkbureau@zwijndrecht.nl of via het telefoonnummer 078 770 37 05 (behalve de straten waar de bussen rijden)

Bijdrage
U kunt de wijkplatforms en dorpsraad rechtstreeks benaderen voor een bijdrage , de meeste platforms en dorpsraad ondersteunen de buitenspeeldag met een financiële bijdrage. Of neem contact op via bovenstaande gegevens.

Buitenspeeldag woensdag 14 juni
Buitenspeeldag woensdag 14 juni

 

 

 

Beoordeling Buitenspeeldag woensdag 14 juni.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.