Buitenspeeldag voor ouderen in Zwijndrecht: ‘Zij willen ook buiten spelen

Buitenspeeldag voor ouderen in Zwijndrecht

Wie aan buitenspeeldag denkt, denkt aan kinderen. Daar wil de Zwijndrechtse Carry Breur vanaf. ,,Waarom zouden ouderen niet ook buiten kunnen spelen?” Op 13 juni houdt ze de eerste buitenspeelmiddag voor ouderen in Zwijndrecht Op het grote grasveld van de Schotsetuin in de wijk Walburg.

Wat is er allemaal te doen?
Ze kunnen touwtrekken, tafelvoetballen, sjoelen, blikgooien, domino spelen, broekhangen, korfballen, boksen en pilates doen. Maar ook kunnen bezoekers meedoen aan de bootcamp, cognitieve fitness en flexibility training. Mijn plan is om het volgend jaar nog groter te maken. En hopelijk gaan ze het landelijk overnemen. We hopen ouderen te enthousiasmeren om te gaan bewegen.”

En voor de mensen die niet meer zo mobiel zijn? Daarvoor is er ook veel te beleven. Op het veld staan tafels en bankjes waar bezoekers kunnen zitten met een kop koffie of thee.”

Op het grote grasveld van de Schotsetuin in de wijk Walburg, van 14.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis.” Kijk voor meer informatie op De 1ste Nationale Buitenspeeldag voor Ouderen.

Kan je niet sporten, maar heb je wel zin om te komen kijken dat kan ook. Dan schuif je lekker aan en kijk je onder het genot van een kopje koffie of thee, hoe men zich op het veld in het zweet werkt. Er valt natuurlijk ook veel te lachen.

Buitenspeeldag voor ouderen in Zwijndrecht
Buitenspeeldag voor ouderen in Zwijndrecht

Hoeveel duimpjes geef jij voor dit bericht?

Klik op een duimpje om deze te beoordelen.

Gemiddelde aantal duimpjes voor dit bericht / 5. Duimpjes tellen:

Omdat je dit bericht leuk vond ...

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Aquafizz aquarium speciaalzaak, Wij hebben meer als 250 aquariums met tropische zoetwatervissen, garnalen en planten.

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Uw Klussenier Marco van Kol

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Budget Food Zwijndrecht

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.