Bakkerij Korteweg

Budget Food Zwijndrecht viert 5-jarig jubileum

Donderdag 23 juni is het inmiddels alweer 5 jaar geleden dat de bekendste Budget Winkel van Zwijndrecht en omstreken. Budget Food Zwijndrecht hun deuren opende op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht. Deze dag willen zij uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.

Bakkerij Korteweg
Feest folder Budget Food Zwijndrecht geldig op 23 juni 2022

Omdat dit te vieren hebben ze een aantal leuke acties opgezet in hun winkel.
Die speciaal en alleen geldig op donderdag 23 juni. Tevens starten ze op deze feestelijke dag een leuke actie: Doe voor minimaal 25 euro Boodschappen en maak kans op een LG 32 inch smart TV. En uiteraard nog veel meer samen met een aantal winkels op het Winkelplein. Zo worden er ook kortingsbonnen uitgedeeld van de Sisters  en Verhage Kort Ambachtlaan

Hoe maak je kans: Doe je kassabon (aankoopbedrag minimaal 25 euro in de periode van 23 juni t/m 30 juni 2022) voorzien van je naam en telefoonnummer in de daarvoor bestemde bak bij de TV. Vrijdag 1 juli om 11 uur trekken ze de winnaar live via Facebook.

Over Budget Food Zwijndrecht 
In de winkel van Budget Food op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food,  voor een budget prijs en vaak leuke en verrassende restpartijen. En zelfs Bloemen en Planten i.s.m. de Bloemensjop op Winkelcentrum Noord.

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Hollandse Aardbeien Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs. Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Wekelijks komen er nieuwe producten in hun assortiment! Maar let op: De voorraad is beperkt dus OP=OP
Bezoek dus geregeld hun winkel of hou hun facebook pagina in de gaten. Budget Food Zwijndrecht is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Bekijk hieronder de nieuwste aanbiedingen in de Budget folder van Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht.

Bekijk hieronder het filmpje wat het team gemaakt heeft rond deze feestelijke dag. 

 

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (2 stemmen)
5 sterren
2
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Kees

Scheelt echt

Echt een aanrader deze winkel. En heel lief personeel

5 maanden geleden
Janneke

Super winkel

Schitterende winkel en lief personeel met hard voor de winkel

5 maanden geleden

Beoordeling Budget Food Zwijndrecht viert 5-jarig jubileum.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.