Big Rivers 2018 presenteert Bibelot Reverend Bart The Shepherds Of Blues.

Big Rivers trapt af in Bibelot met gratis concert

Van 13 tot 15 juli is het weer tijd voor het jaarlijkse, druk bezochte festival Big Rivers. Speciaal voor de aftrap van Big Rivers 2018 presenteert Bibelot Reverend Bart & The Shepherds Of Blues. Op vrijdag 6 juli vult de Main Stage van Bibelot zich met spetterende hammonds en jankende bluesharpen tijdens dit gratis concert.

Big Rivers 2018 presenteert Bibelot Reverend Bart The Shepherds Of Blues.

Hits van blues en soul iconen
In samenwerking met Big Rivers organiseert Poppodium Bibelot al jaren de start van de Big Rivers festival editie. Reverend Bart & The Shepherds of Blues speelt de nummers van The Blues Brothers zoals ze bedoeld zijn. Verwacht een avond meezingen met alle hits van de blues en soul iconen. ‘Je bezoek aan het Big Rivers Festival is pas compleet wanneer je ook deze aftrap hebt meegemaakt’, aldus Louisa Steenbakker, Hoofd Marketing bij Bibelot.

Support act FiftyII50
Deze avond wordt de support verzorgt door FiftyII50. Al enkele jaren maakt de band het Frank Zappa Tribute circuit onveilig. FiftyII50 stond eerder op Zappanale en was te zien als support van beroemde Zappa Alumni bands als The Grand Mothers Of

Invention en Banned From Utopia.
Bibelot host podium tijdens Big Rivers festival
Naast de jaarlijkse aftrap host Bibelot tijdens het Big Rivers Festival in samenwerking met Otto e Mezzo het podium op de Vismarkt. Het programma bestaat uit een verassende mix van opkomende en gevestigde acts, waaronder: Figgie, CUT_, PEER en The Howlin’.

Extra informatie
Het concert is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op: www.bibelot.net.

Beoordeling Big Rivers trapt af in Bibelot met gratis concert.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.