Bibelot maakt programma Dordtse Feesten bekend

Onder andere Maan, Kevin, Whispering Sons en Het Gezelschap staan op het programma van Bibelot tijdens de Dordtse Feesten. Dat maakt het Poppodium vandaag bekend. De concerten vinden deze zomer van vrijdag 23 juli tot en met dinsdag 27 juli plaats aan de Energiekade. Het programma bevat voor elk wat wils, van bekende namen tot opkomend talent.

Divers programma
Zangeres Froukje en rapper S10 trappen het Bibelot programma op vrijdag 23 juli af. Onder de noemer Vakwerk kan het publiek niet alleen genieten van optredens van de twee artiesten, maar krijgen ze ook een uniek kijkje in de muziekindustrie. Voorafgaand aan de concerten vertellen S10 en artiestmanager Froukje Bouma in het Energiehuis over wat er allemaal komt kijken bij de carrière van een artiest. Op zaterdag 24 juli betreden hiphop artiesten Kevin, Défano Holwijn en Numidia het podium aan de Energiekade tijdens een XL editie van de concertreeks Wave.

Speciaal voor de kleinsten onder ons is er op zondag 25 juli in de middag een kinderconcert met Monique Smit en Juf Roos. Hierna volgt het avondprogramma met een optreden van zangeres en hitmachine Maan. Op maandag 26 juli treden lokale artiesten Het Gezelschap en Kay Slice op tijdens het minifestival Schicht. Het programma wordt op dinsdag 27 juli afgesloten met concerten van Whispering Sons en Queen’s Pleasure gepresenteerd door Bibelot in samenwerking met DOOR.

‘’We zijn heel trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de Dordtse Feesten.
We hebben geprobeerd om een gevarieerd programma te maken waarbij we ook vooral de jonge bezoeker (of de bezoeker die zich jong van geest voelt) een leuke middag of avond hopen te bezorgen. Jongeren hebben het de afgelopen tijd erg zwaar gehad en zijn toe aan een feestje. En met namen als Kevin, Froukje, Défano Holwijn en Maan wordt het gegarandeerd feest aan de Energiekade!’’, aldus het hoofd programma van Bibelot, Hillie Zoetelief.

Bijzondere locatie
De Energiekade en het Wantijpark staan deze zomer in het teken van de Dordtse Feesten.
Tijdens het initiatief van Back To The Rivers, Bibelot, BOD Events en Gemeente Dordrecht presenteren diverse organisatoren een reeks evenementen waarbij aan alle leeftijdscategorieën is gedacht. Het programma zit vol live muziek, theater én er is een educatief programma. Alle optredens en activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en zullen voldoen aan de gestelde corona maatregelen voor een veilig bezoek. Het programma van Bibelot vindt volledig plaats aan de Energiekade, er is een tribune aanwezig en de optredens worden gegeven vanaf een schip aan het water.

Ticketinformatie
Tickets voor alle Bibelot concerten kosten tussen de 10 en 20 euro. De ticketverkoop gaat binnenkort van start via www.bibelot.net en www.dordtsefeesten.nl.

Persfoto’s www.bibelot.net Ter promotie Dordtse Feesten

Beoordeling Bibelot maakt programma Dordtse Feesten bekend.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.